Děkuji. Hezký víkend i tobě.
Jednou z mých současných nepříjemností je, že i když mi bylo čím dál častěji sdělováno, že kvalita písní Bora-san se zlepšila, počet odběrů mého kanálu na YouTube a Niconico Douga se nezvýšil. Za poslední měsíc se počet odběratelů snížil vždy o 1 den poté, co se počet odběratelů zvýšil o 1. Přemýšlím o zahájení jiných aktivit než YouTube a NicoNico Video. pozdravy
Marc Bora
I don’t know how it works over there at your place, but we are a small country. The way it works for us on Youtube is that we basically have to secure the fans and listeners ourselves. And the younger you are, the more them you have. So I use only SoundCloud where it is not said how old you are. But I don’t know how to increase listens on SoundCloud. On SoundCloud I had 500 listens on one song in three days, but then it stopped and again it’s sometimes two listens and sometimes one listen and none too. So I stopped dealing with it and let it run its course. And I’m waiting for luck to get tired and sit on me.
Děkuji za váš komentář. Mám kamaráda, který je docela úspěšný a vyhrál ceny v soutěžích pomocí svého DAW a získává hodně zhlédnutí. Podle něj ``YouTube není platforma vhodná pro neznámé hudebníky ke shromažďování názorů.‘’ Proto jsem nedávno nahrál svá díla na YouTube a myslel jsem na to jako na službu bezplatného úložiště, kam mohu svá díla ukládat zdarma. Tak nebudu zklamán svým vlastním výkonem. Na druhou stranu „služby distribuce hudby“ jako Tunecore a Distrokid stojí peníze, jako jsou roční členské poplatky. Tyto jsem ještě nezačal používat. Pokud se budu řídit tvým heslem “čekám, až se štěstí unaví a sedne si na mě”, nikdy se neunavím. Brzy začnu používat nějakou službu distribuce hudby. Nejsou to “Nothing to lost”, ale neztrácím víc, než je roční poplatek.
Regards Marc Bora